Στο αγαπημένο στέκι που τιμά τους γαστρονομικούς θησαυρούς της "Λεβεντογέννας", μεγάλα πιθάρια με ελιές δίνουν ωραία πάσα στην ανοιχτόκαρδη σάλα με τραπέζια από λεύκα, παντζούρια με καθρέφτες και κρυφό φωτισμό, με κυρίαρχο χρώμα το καθαρό λευκό. Η έμπνευση εδώ είναι βέρα κρητικιά και τα πιάτα του μενού στην πλειονότητά τους καθαρόαιμα, χωρίς λουστράρισμα. Όταν στο τραπέζι φτάσουν τα ζουμερά λουκάνικα προβατίνας, η φουρνιστή πανσέτα με την ξεροψημένη πετσούλα της, τα γουμίδια και το οφτό αρνάκι, με το κρασί να ρέει άφθονο, τη θες τη μαντινάδα σου, ενώ της "παρασιάς" τα καμώματα, με τις μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος και το μαριναρισμένο μπούτι κοτόπουλου, είναι σοβαρός λόγος επιστροφής.
Tip: Στο παιχνίδι μπαίνει και ένα νόστιμο "κοπέλι", με ρόκα, σπανάκι, παντζαρόφυλλα, μανούρι σχάρας και φρέσκια γύρη σε ωραίο φλερτ με τον στιβαρό ντάκο τους.