Συνδυάζοντας τις γεύσεις του ταλαντούχου σεφ Γιώργου Παπακυρίτση με τη μοντέρνα αισθητική, το "Magali" στην Ελούντα φιλοδοξεί να προτείνει μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία με αναμνήσεις που κρατούν. Με πάθος και αφοσίωση στη μαγειρική τέχνη και πολυετή εμπειρία σε διάσημα εστιατόρια της Ελλάδας, ο σεφ Γιώργος Παπακυρίτσης έχει αναπτύξει μια βαθιά κατανόηση της λεπτής ισορροπίας των γεύσεων και των υφών που καθορίζουν την κρητική κουζίνα. Τα κορυφαία ντόπια υλικά αναδεικνύονται σε πιάτα, όπως ο κόκορας με φρέσκα σκιουφιχτά ζυμαρικά, η μελιτζάνα με αρνί, το μαριναρισμένο ψάρι ημέρας με μάραθο και λάιμ. Η signature λευκή ταραμοσάλατα με καλαμάρι και υφές ντομάτας και χαρουπιού αναδεικνύει χαρακτηριστικά το ταλέντο του σεφ να συνδυάζει τα παραδοσιακά συστατικά με σύγχρονες τεχνικές, δημιουργώντας πιάτα που είναι τόσο νόστιμα όσο και εντυπωσιακά. Θα τα συνδυάσετε με τα εκλεκτά ελληνικά κρασιά της λίστας.
Tip: Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο σχεδιασμό του χώρου, που συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία όπως η πέτρα της Ελούντας με μοντέρνες πινελιές όπως το ελαιόδεντρο Bonsai.
Ακτής Ποσειδώνος 49, 2841044753