"Moldee Bar Restaurant", Θεσσαλονίκη

H cool όψη της γαστρονομίας στη Θεσσαλονίκη.

Moldee Bar Restaurant

Είναι από τις πρόσφατες αφίξεις που τάραξαν τα νερά, και αυτό διότι εισάγει νέα ήθη στο γαστρονομικό σκηνικό της Θεσσαλονίκης. Ο βραβευμένος με πολλούς Χρυσούς Σκούφους Βασίλης Μουρατίδης και ο στενός του συνεργάτης και ταλαντούχος σεφ Σοφοκλής Μαραγκουδάκης αποφάσισαν να παρουσιάσουν στην πόλη τους μια γαστρονομία μοντέρνα και απροσποίητη, εκεί ακριβώς που χτυπά η καρδιά της. Ο ιδιαίτερα κομψός χώρος, που πλάστηκε από το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο Taka & Partners επί της Προξένου Κορομηλά και διακρίθηκε πρόσφατα από την Big See, λειτουργεί σαν ένας ολόλευκος καμβάς που από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ σε καλεί να τον βιώσεις όπως επιθυμείς. Οι δύο ταλαντούχοι οικοδεσπότες της κουζίνας παίζουν το παιχνίδι της γεύσης, σερβίροντας στο τραπέζι φαντασία, δημιουργικότητα και επιλεγμένη πρώτη ύλη σε συνδυασμούς που εκπλήσσουν, ενώ η μπάρα συντονίζεται με τη δράση και την ενέργεια του χώρου, προτείνοντας εξαιρετικά signature cocktails που διακρίνονται από εφευρετικούς συνδυασμούς υλικών και σερβίρονται σε απόλυτη αρμονία με τα πιάτα. 

Moldee Bar Restaurant

Tip: Μια σειρά από pop up events και σπέσιαλ γαστρονομικές βραδιές με επώνυμους guest chefs, όπως ο βραβευμένος Παύλος Κυριάκης, κάνουν την εμπειρία στο εστιατόριο ακόμα πιο πλούσια. 

Μητροπολίτου Ιωσήφ 8 & Προξένου Κορομηλά, Θεσσαλονίκη, 2310286000

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.