Κάτω από την Ακρόπολη της Λίνδου και με ρομαντικό φόντο τον γραφικό οικισμό, ο Κοσμάς Καισαρίδης –συνεχίζοντας και εξελίσσοντας την οικογενειακή παράδοση– έχει στήσει μια πανέμορφη sui generis βεράντα με feelgood ατμόσφαιρα, στην οποία συναντά κανείς μία από τις πιο ενδιαφέρουσες γαστρονομικές προτάσεις ολόκληρης της Ρόδου. Ο ταλαντούχος σεφ Σταύρος Κουστένης αντλεί έμπνευση από τη γη, τη θάλασσα και τον αέρα του Αιγαίου, ακολουθεί αρμονικά τις προσταγές της παράδοσης αλλά και τις πιο σύγχρονες τάσεις και αξιοποιεί στο έπακρο ανώτατης ποιότητας πρώτες ύλες ώστε αυτές να μεταμορφωθούν σε πιάτα που συνδέουν το χθες με το σήμερα, σε ένα πλαίσιο σύγχρονης αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας. Άχαστα πιάτα το σουβλάκι καλαμάρι-σελινόριζα, τα κεφτεδάκια ταρτάρ και το λαβράκι κοντοσούβλι με φρέγκολα αλά Σπετσιώτα, που ξεχωρίζουν ανάμεσα σε αρκετές ακόμη έξοχες επιλογές ενός στιβαρού γευστικά μενού.
Tip: Δεν γίνεται να κλείσεις το γεύμα σου δίχως να δοκιμάσεις το γαλακτομπούρεκο με τραγανό φύλλο και ροδάκινο.
Λίνδος, 2244031410, www.caesarslindos.com