Πλήρως ανανεωμένα και με τον πολυβραβευμένο Σωτήρη Ευαγγέλου σε ρόλο consultant chef να προσφέρει τη σημαντική εμπειρία του, υποδέχονται το καλοκαίρι τα εστιατόρια "Apaggio" στο "Nido" στην Κέρκυρα και "Pearl" στο "Elix" στο Καραβοστάσι Θεσπρωτίας. Τα βαριά γαστρονομικά χαρτιά της Mar-Bella Collection, σε δύο υπέροχες βεράντες με θέα στο Ιόνιο, προτείνουν νέα μενού με κλασικά κερκυραϊκά πιάτα που αναδεικνύουν την παράδοση με φρέσκια, σύγχρονη αίσθηση. Φυσικά, μετά την επιτυχία των δύο πρώτων διοργανώσεων, το γαστρονομικό φεστιβάλ Greek Chefs Abroad επιστρέφει για τρίτη χρονιά στα Mar-Bella Collection, φέρνοντας στα ξενοδοχεία του ομίλου διάσημους Έλληνες σεφ από δυνατές μητροπόλεις του κόσμου, για να δημιουργήσουν νέα, εμπνευσμένα μενού για τους επισκέπτες του στην Κέρκυρα και τη Θεσπρωτία από τον Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβριο.
Tip: Η λιτή μοντέρνα διακόσμηση και η ανάλογη art de la table ανεβάζουν τη γαστρονομική εμπειρία.
"Nido", Άγιος Ιωάννης Περιστερών, Κέρκυρα / "Elix", Καραβοστάσι Θεσπρωτίας, Πάργα, 2661076452, 2665097000 www.marbella.gr