"Apaggio" | "Pearl" Mar-Bella Collection, Κέρκυρα | Πάργα

Αέρας γαστρονομικής φρεσκάδας στο Ιόνιο.

Mar-Bella Collection

Πλήρως ανανεωμένα και με τον πολυβραβευμένο Σωτήρη Ευαγγέλου σε ρόλο consultant chef να προσφέρει τη σημαντική εμπειρία του, υποδέχονται το καλοκαίρι τα εστιατόρια "Apaggio" στο "Nido" στην Κέρκυρα και "Pearl" στο "Elix" στο Καραβοστάσι Θεσπρωτίας. Τα βαριά γαστρονομικά χαρτιά της Mar-Bella Collection, σε δύο υπέροχες βεράντες με θέα στο Ιόνιο, προτείνουν νέα μενού με κλασικά κερκυραϊκά πιάτα που αναδεικνύουν την παράδοση με φρέσκια, σύγχρονη αίσθηση. Φυσικά, μετά την επιτυχία των δύο πρώτων διοργανώσεων, το γαστρονομικό φεστιβάλ Greek Chefs Abroad επιστρέφει για τρίτη χρονιά στα Mar-Bella Collection, φέρνοντας στα ξενοδοχεία του ομίλου διάσημους Έλληνες σεφ από δυνατές μητροπόλεις του κόσμου, για να δημιουργήσουν νέα, εμπνευσμένα μενού για τους επισκέπτες του στην Κέρκυρα και τη Θεσπρωτία από τον Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβριο. 

Mar-Bella Collection

Tip: Η λιτή μοντέρνα διακόσμηση και η ανάλογη art de la table ανεβάζουν τη γαστρονομική εμπειρία.

"Nido", Άγιος Ιωάννης Περιστερών, Κέρκυρα / "Elix", Καραβοστάσι Θεσπρωτίας, Πάργα, 2661076452, 2665097000 www.marbella.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.