Mια νέα φιλόδοξη γαστρονομική πρόταση έρχεται να αποτελέσει νέο σημείο αναφοράς των food lovers στην Κω. Το "Thyme Restaurant", στο πολυτελές ξενοδοχείο "KOIA All-Suite Wellbeing Resort", στην ειδυλλιακή περιοχή του Αγίου Φωκά, ενσαρκώνει το όραμα του Χρήστου Έψιμου για μια εμπειρία ανάτασης, με έμπνευση από τα βότανα και φυτά του Ιπποκράτη. Τα μεσημέρια απολαμβάνουμε εδώ μεζέδες "αλλιώς" από μια δυνατή μαγειρική ομάδα της Κω, όπως η ταραμοσαλάτα με τρίμμα αβγοτάραχου, τα θρυλικά αμπελοφάσουλα με "ξεροχύμιση" και τα "κατιμέρια" με κρασοτύρι και θυμαρίσιο μέλι. Τα βράδια, ο βραβευμένος consulting chef Iωάννης Παρίκος και ο executive chef Σάββας Λυκίδης παίρνουν τη σκυτάλη με ένα εξαιρετικό comfort και fine dining menu, εμπνευσμένo από τον πλούτο της κώτικης γης και τη Μεσόγειο, με αξέχαστα πιάτα όπως η καβουρόψιχα σε τραγανό μπριός με γαλάκτωμα βασιλικού, το ψητό λαβράκι με ριζότο μάραθου και το σιγομαγειρεμένο αρνί γάλακτος.
Tip: Απογειωτικό γλυκό φινάλε με "Βαρβάρα" με παγωτό κανέλα και μπακλαβά με γλυκό ντοματάκι. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο στους άνω των 16 ετών, ενώ οι κρατήσεις είναι απαραίτητες ειδικά για την ξεχωριστή εμπειρία του menu dégustation.
"KOIA All-Suite Wellbeing Resort", Άγιος Φωκάς, 6955464662, www.koiaresort.com