Συνδυάζοντας την προνομιακή τοποθεσία με φόντο τους αμμόλοφους της ειδυλλιακής παραλίας Πετροχωρίου Μεσσηνίας με τις αρχές της βιωσιμότητας, το εστιατόριο του ξεχωριστού glamping πολυχώρου ανανεώνεται διαρκώς και εξελίσσεται σε γευστικό προορισμό από μόνο του. Υποστηρίζοντας την τάση from-farm-to-table όσο περισσότερο μπορεί, ο ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Τσώτσος μεταμορφώνει, με έμπνευση και υψηλή τεχνική, τα ποιοτικά υλικά σε ενδιαφέρουσες συνθέσεις, που αναδίδουν οικείες γευστικές μνήμες, αφήνουν τις πρώτες ύλες να λάμψουν, αλλά, ταυτόχρονα, διακρίνονται από φαντασία και δημιουργικότητα. Τα φαβορί της ελληνικής παράδοσης πειράζονται επιτυχημένα σε πιάτα όπως το κοκοράκι τσιουχτή σε σάλτσα καπνιστής ντομάτας και λινγκουίνι με καμένο βούτυρο ή τα arancini σπανακόρυζου. Δοκιμάστε, επίσης, το ολοκαίνουργιο pop up restaurant "Ammothines Fish Meze", όπου εξαιρετικά υλικά από όλη την Ελλάδα, όπως πέστροφα Άρτας ή χέλι Πρεβέζης, μεταμορφώνονται σε comfort συνταγές που συνοδεύονται από επιλεγμένα αποστάγματα.
Tip: Ο signature πειραγμένος μουσακάς με μοσχαρίσια μάγουλα, μπεσαμέλ τρούφας και τσιπς λαχανικών είναι ένα από τα φαβορί του μενού που αξίζει να δοκιμάσετε.
Πετροχώρι, 2723041798, www.ammothines.gr