Mε μότο το "slow food fast", η ομάδα του "Kentrina" αναβαθμίζει την πίτσα, δίνοντας έμφαση στην παρασκευή του ζυμαριού και τολμώντας ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς ιταλικής κουζίνας. Τα ζυμάρια τους φτιάχνονται αποκλειστικά από φυσικό προζύμι και ωριμάζουν για πάνω από 24 ώρες. Μπορείτε να την απολαύσετε σε διάφορες εκδοχές, με toppings που επιλέγονται βάσει εποχικότητας, όπως η signature Βurratina, με φρέσκια burrata, χειροποίητο πέστο, κουκουνάρι και ντοματίνια κονφί. Την ίδια λογική ακολουθεί το μενού, στα antipasti, τις σαλάτες, με την ιδιαίτερη νισουάζ με καπνιστό τόνο και τραγανά flakes κρεμμυδιού και τα ζυμαρικά, με αγαπημένη επιλογή τα rigatoni tartufo με πατέ τρούφας. Σύντομα, θα σερβίρεται καθημερινά και ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., που θα συνοδεύει νέα λίστα με aperitivo και κρασιά μικρών παραγωγών από Ελλάδα, Ιταλία και Γαλλία, ενώ σχεδόν κάθε εβδομάδα θα πετύχετε swing, funk και rock ‘n’ roll lives με νέους καλλιτέχνες, που ανεβάζουν την ατμόσφαιρα του χαλανδριώτικου bistrot, τόσο κατά τους θερινούς όσο και τους χειμερινούς μήνες, αφού εξωτερικά θερμαντικά σώματα και ατομικές κουβέρτες θα εξασφαλίσουν τη ζεστασιά σας.
Tip: Ο επίλογος γράφεται γλυκά με σισιλιάνικα καννόλι, χειροποίητο παγωτό και γλυκά ημέρας, όπως τη βελούδινη μους τιραμισού.
Ανακαλύψτε περισσότερα εστιατόρια με ιταλική κουζίνα εδώ