H εξοχική τρατορία της Δροσιάς, που αγαπά την κλασική ιταλική κουζίνα και το καλό κρασί, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη χειμερινή σεζόν με ανανεωμένο μενού, το οποίο επιμελούνται η Άρτεμις Ζαχίλα και ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Το πρώτο λόγο στο "Amici Miei" κρατάνε οι ποιοτικές πρώτες ύλες και τα ζυμάρια για την πίτσα και την πάστα, που παρασκευάζονται όλα in house. Τα χειροποίητα ραβιόλι ή τα νιόκι από καπνιστή πατάτα και παντζάρι με γκοργκοντζόλα και φουντούκι είναι από τα must του καταλόγου. Τη δική του μερίδα φανατικών διεκδικεί το λαβράκι με φρέγκολα (ένα από τα παλαιότερα ζυμαρικά της Ιταλίας) και πίκλα φινόκιο. Στα "οπωσδήποτε" για τους φίλους της κρεατοφαγίας οι premium κοπές, που σερβίρονται σε διάφορες εκδοχές μαζί με φρεσκοκομμένες σαλάτες και μια σειρά φινετσάτων ορεκτικών. Η αξιόλογη κάβα τους περιέχει πολλές προτάσεις από τον ελληνικό αμπελώνα αλλά και ποικιλία ετικετών από όλο τον κόσμο.
Tip: Μη φύγετε προτού δοκιμάσετε μια πειραγμένη βερσιόν του γαλακτομπούρεκου με κρέμα καρύδας, φιστίκι και κουμκουάτ.
Ανακαλύψτε περισσότερα εστιατόρια με ιταλική κουζίνα εδώ