"Παθιασμένος" φόρος τιμής στην ουσία της ιταλικής κουζίνας και κουλτούρας: Έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε λακωνικά το "Innamorata", το καλαίσθητο πόστο στο Χαλάνδρι με τη μοντέρνα νεο-70s αισθητική. O χώρος είναι μοντέρνος, με λαδί και μουσταρδί αποχρώσεις, διαθέτει open air kitchen, ενώ highlight του εστιατορίου είναι η κατάφυτη αυλή του. Το μενού επιμελείται ο σεφ Γιάννης Κοσμαδάκης και εκτελεί ο ταλαντούχος Δημήτρης Μαρδάκης. Στην ανοιχτή κουζίνα μαγειρεύονται συνταγές από κάθε γωνιά της Ιταλίας, που μας ταξιδεύουν από τους ηλιόλουστους λόφους της Τοσκάνης μέχρι τις πολυσύχναστες αγορές της Νάπολης, σε μια γευστική σύνθεση όπου η νοστιμιά της φρέσκιας pasta αλλά και οι πίτσες με τραγανή κρούστα και αφράτη καρδιά έχουν την τιμητική τους. Οι λάτρεις της pizza bianca θα τη δοκιμάσετε με κρέμα παρμεζάνας, κρεμμύδι, σπιτική πανσέτα και καπνιστή μοτσαρέλα, ενώ μια ιδιαίτερη επιλογή είναι η Bologna με κρέμα από φιστίκι, μορταδέλα και φρέσκια μοτσαρέλα. Από ζυμαρικά, το ραβιόλι με γαρίδες και αγκινάρες συνδυάζει γη και θάλασσα, ενώ τα gnocchi με φρέσκια τρούφα και κρέμα παρμεζάνας είναι η επιτομή της γευστικής πληθωρικότητας.
Tip: Οι προτάσεις πιάτων σε ψάρι, κρέας και επιδόρπια μπορεί να είναι μετρημένες αλλά καλοφτιαγμένες, με διαλεχτή πρώτη ύλη, ενώ εδώ θα βρείτε αξιόλογη λίστα κρασιών.
Ανακαλύψτε περισσότερα εστιατόρια με ιταλική κουζίνα εδώ