H ιταλική γαστροπάμπ με το κοσμοπολίτικο ταμπεραμέντο διανύει τη δωδέκατη χρονιά λειτουργίας της, με τον σεφ Γιάννη Κοσμαδάκη να κρατά σταθερά τα γευστικά ηνία, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του comfort food. Το hip στέκι στην κολωνακιώτικη πιάτσα δεν διαχωρίζει το φαγητό από τη διασκέδαση, διατηρώντας σε αμφότερα τον πήχη ψηλά. Εδώ τα μενού δίνουν έμφαση σε κλασικές ιταλιάνικες σπεσιαλιτέ φτιαγμένες από εκλεκτά υλικά, με λεπτές κρατσανιστές πίτσες ψημένες στον ξυλόφουρνο, ριζότο, ενώ κλασικά πιάτα με σύγχρονη απόδοση δίνουν τον τόνο. Το καρπάτσιο φαγκρί με σάλτσα miso, ξίδι ρυζιού, λάιμ, τραγανή κινόα και jalapeños είναι ιδανικό για την εκκίνηση, δίνοντας τη σκυτάλη στο πληθωρικό ριζότο με σιγομαγειρεμένο κρέας από μοσχαρίσιο κότσι και σαφράν ή ένα άψογα μαγειρεμένο αρωματικό λινγκουίνι με καραβίδες. Οι λάτρεις του κρέατος θα προτιμήσετε το Black Angus prime rib, ψημένο στο Josper ή το σιγοκαπνισμένο για 12 ώρες Black Angus prime short rib. Το προκλητικό "Malconi’s Chocolate Slice" με γκανάς σοκολάτας, σιροπιασμένο κέικ σοκολάτας και σάλτσα σοκολάτας ή το κρεμώδες βασκικό cheesecake γράφουν το γευστικό φινάλε.
Tip: Εδώ επίσης θα brunch-άρετε με εξαιρετικό Croque madame με prosciutto cotto, αφράτες ομελέτες και bagels συνοδεία καφέ και ροφημάτων.
Ανακαλύψτε περισσότερα εστιατόρια με ιταλική κουζίνα εδώ