"Barolo"

Deli all day.

Ιταλικό εστιατόριο - Barolo - Παλαιό Ψυχικό

Tο δημοφιλές all-day στο Παλαιό Ψυχικό ξεκινά τη δράση του από νωρίς το πρωί με καφέ, φρέσκους χυμούς και ροφήματα που θα πάρετε στο χέρι ή θα απολαύσετε στον ανοιχτόκαρδο χώρο πλάι σε κρουασάν βουτύρου ή τη vegan εκδοχή του. Προτείνουμε όμως να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τα δέοντα: ζεστό προζυμένιο ψωμί, επιλεγμένα αλλαντικά και τυριά, μαρμελάδα και μέλι από το deli του μαγαζιού ή κάποια από τις healthy ή vegan προτάσεις τους για πρωινό. Το brunch είναι πάντα καλή ιδέα, αφού στο μενού που επιμελείται ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου θα βρείτε αβγά Benedict µε σολοµό ή prosciutto cotto, στραπατσάδα µε ντοµάτα, βουβαλίσια µοτσαρέλα και βασιλικό, αλλά και ένα από τα πιο καλοφτιαγμένα croque monsieur της πόλης, µε prosciutto cotto και provolone. Επιλέγοντας από το κυρίως μενού, θα δοκιμάσετε από καπνιστό χέλι ψητό µε χόρτα εποχής, παντζάρι, εσπεριδοειδή και βασιλικό, μέχρι paccheri mista di mare µε θαλασσινά και pizza με μορταδέλα και φιστίκι Αιγίνης.

Ιταλικό εστιατόριο - Barolo - Παλαιό Ψυχικό

Tip: Από εδώ μπορείτε να κάνετε τις προμήθειές σας για το σπίτι, αφού οι προθήκες του deli store έχουν εκλεκτά ιταλικά τυριά και αλλαντικά.

Ανακαλύψτε περισσότερα εστιατόρια με ιταλική κουζίνα εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Barolo

Δαβάκη 1, Παλαιό Ψυχικό
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.