Ένα success story που έφτασε πριν από λίγα χρόνια σε μια ήσυχη γειτονιά της Πεύκης συστήνει στους λάτρεις της πίτσας την παραδοσιακή ρωμαϊκή συνταγή σε ένα παρεΐστικο και ζεστό περιβάλλον. Εμπνέεται από την ομώνυμη συνοικία του κέντρου της Ρώμης, διάσημη για τις γεύσεις της, και φέρνει τη λεπτή και τέλεια ψημένη με τεχνική ξυλόφουρνου πίτσα της σε ενδιαφέρουσες εκδοχές. Βουίζει ιταλιάνικα η ιδιαίτερη Funghi prosciutto με πεντανόστιμη σάλτσα pomodoro, μοτσαρέλα, ποικιλία μανιταριών και prosciutto crudo, ενώ υπάρχει και vegan επιλογή που δεν στερείται νοστιμιάς. Και μπορεί η βεντάλια των συνταγών να έχει στην καρδιά της την πίτσα, αλλά δίνει αρκετό χώρο και στα εξαιρετικά ζυμαρικά, καθώς και σε ιδιαίτερες επιλογές ριζότι.
Tip: Πολύ καλά και τα επιδόρπια, με κορυφαίο το γλυκό calzone με πραλίνα φουντουκιού, σιρόπι σοκολάτας και φράουλας, για το οποίο όλοι (παρά)μιλούν.