Το σοφιστικέ ιταλικό εστιατόριο του Ομίλου Καστελόριζο έχει ανεβάσει τον πήχη στη δημοφιλή πιάτσα της Γλυφάδας, προτείνοντας μια μοντέρνα εκδοχή των κλασικών πιάτων της γείτονος, που απογειώνονται με σύγχρονες τεχνικές, διατηρώντας ατόφια την πληθωρική νοστιμιά τους. Στον νέο κατάλογο, πάντα με την υπογραφή του ταλαντούχου σεφ Βασίλη Καφαλούκου, δίνεται, όπως πάντα, ιδιαίτερη έμφαση στα εποχικά υλικά και στις φρέσκες πρώτες ύλες. Ανανεωμένα πιάτα με φρέσκα ζυμαρικά, όπως η μοντέρνα εκδοχή της Amatriciana με fusilloni, χοιρινά μάγουλα, χειροποίητο μπέικον και καπνιστό τσίλι και, βέβαια, άψογες πίτσες, όπως η πάντα δημοφιλής Funghi al tartufo, με φρέσκα άγρια μανιτάρια και κρέμα παρμεζάνας, αναδεικνύουν με νέα ματιά την comfort ζεστασιά και την αυθεντική νοστιμιά της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας. Βαθιά νόστιμο και το Trofie al Ragu Bianco με σαλτσίσια, λαχανικά και κρέμα τυριών.
Tip: Στον ανοιχτόκαρδο χώρο, διακοσμημένο στις αποχρώσεις του χαλκού, και στο ντεκ επί της Μεταξά θα συνοδεύσετε το δείπνο σας με καλοδιαλεγμένα κρασιά και θα κλείσετε με εμπνευσμένα γλυκά που αποδομούν δημοφιλείς γεύσεις.