Το "Ovio" δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού οι γεύσεις που συνδυάζουν ιταλικό κοσμοπολιτισμό και επικαιροποιημένη ευρηματικότητα μιλούν από μόνες τους. Ο Μasterchef της κουζίνας της "Μπότας", Πάνος Ιωαννίδης, έχει επιμεληθεί ένα casual fine dining μενού που συνομιλεί νόστιμα με την Ιταλία του σήμερα. Στο σύγχρονο κλίμα βρίσκονται όχι μόνο η chic σάλα, επιπλωμένη και διακοσμημένη σε φυσικούς τόνους, και τα άφθονα φυτά, αλλά και τα πειραγμένα arancini με τραχανά και γλυκοπικάντικη μαρμελάδα ντομάτας, όπως και το "Tonno Tonnato" που πρωτοσυναντήσαμε εδώ και είναι ακόμα best seller. Ξεκάθαροι πρωταγωνιστές παραμένουν το αέρινο ριζότο, που ντύνεται με σπαράγγια και λάιμ, αλλά και η fregola με παντζάρι, καπνιστό χέλι και πορτοκάλι.
Tip: Από τις 8 επιλογές της πίτσας με το υπέροχο κάπνισμα στο ζυμάρι τους, η Funghi e Caprino με το ομώνυμο τυρί, άγρια μανιτάρια και σύγκλινο έχει το μεγαλύτερο σουξέ.