Kάτι (ωραία) παλιό, κάτι (ωραία) καινούργιο και σίγουρα κάτι βαθιά νόστιμα ιταλικό φέρνει το "Casa Bianca" στον κεντρικό δρόμο της Στρατάρχου Καραϊσκάκη στο Χαϊδάρι. Στην όμορφη κεντρική σάλα αλλά και στην πίσω αίθουσα με την ξύλινη οροφή και τις μπουκαμβίλιες και στην ταράτσα, όσο το επιτρέπει ο καιρός, απολαμβάνουμε πιάτα με ιταλική φινέτσα και ελληνική καρδιά, όπως συνηθίζουν να λένε στο "Casa Bianca". Φρέσκα ζυμαρικά, εμπνευσμένες πίτσες, δημιουργικά antipasti και risotti με την επιμέλεια του Παναγιώτη Γιακαλή και το μαγικό μαγειρικό χέρι του σεφ Νίκου Τζώρτζη μάς ταξιδεύουν με τον πιο νόστιμο τρόπο στην Ιταλία. Από την ανοιχτή κουζίνα, όπου η προετοιμασία των πιάτων είναι ένα γαστρονομικό σόου, βγαίνει αυθεντική ιταλική καρμπονάρα με κρόκο αβγού και γκουαντσιάλε, παπαρδέλες με σιγομαγειρεμένο μοσχάρι ραγού και αφρό παρμεζάνας, μοσχαρίσια ταλιάτα με πατάτες rocks και pepper sauce αλλά και γιουβέτσι με μοσχαρίσια μάγουλα.
Tip: Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις χειροποίητες πίτσες με λεπτό και τραγανό ζυμάρι 36 ωρών ωρίμασης και γράψτε γλυκό επίλογο με ένα calzone με πραλίνα σοκολάτας, mascarpone, καραμελωμένα φουντούκια, γκανάζ λευκής σοκολάτας και παγωτό βανίλια ή με ένα tiramisu pistacchio.