Η γευστική φιλοσοφία της Ιταλίας συναντά τις ντελικάτα ξεχωριστές γεύσεις της Άπω Ανατολής στους πιο αναζωογονητικούς συνδυασμούς. Ο λόγος για το ενδιαφέρον fusion πάντρεμα itameshi που αποτυπώνεται δημιουργικά στη φιλοσοφία του Amaya Itameshi Cuisine, προσφέροντας ένα ισορροπημένο umami αποτέλεσμα. Στην ακτή Δηλαβέρη έχει στηθεί ένας κομψός χώρος σε φυσικές αποχρώσεις, από όπου δημιουργείται ένα συναρπαστικό ρεπερτόριο με ωμές παρασκευές αλλά και πιο αλέγκρα πιάτα με ζυμαρικά. Εξαιρετικό είναι το μαγιάτικο carpaccio με φαγόπυρο, παπαρουνόσπορο, yuzu και chili, ενώ τη δυναμική των εξωτικών γεύσεων συναντάμε στην black carbonara με φρέσκο linguine με μελάνι σουπιάς, καπνιστή πανσέτα, miso, αυγό ποσέ και πούδρα nori.
Tip: Δημιουργικά signature cocktails σιγοντάρουν την ίδια itameshi φιλοσοφία, ενώ η εκλεκτή συλλογή του από 100 και πλέον ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό και τον παγκόσμιο αμπελώνα δίνει fine drinking χροιά.