Παρουσιάζοντας ένα πληθωρικό πανόραμα της ιταλικής κουζίνας, με τη σφραγίδα του Executive Chef Pino Saccheri και τον Head Chef Λευτέρη Ρούτση επί το έργον, και επιμένοντας στον αυθεντικό χαρακτήρα του γαστρονομικού της πλούτου, το "Ortigia" στην Κηφισιά αποδίδει την "Μπότα" με γευστική γενναιοδωρία, δίνοντας έμφαση στη Σικελία. Στο οικείο περιβάλλον μιας τρατορίας, παρελαύνουν έξοχα antipasti, pasta fresca και pizza βγαλμένη από τη ναπολιτάνικη παράδοση, δηλαδή ιδιαίτερα λεπτή στο κέντρο με πολύ φουσκωτό στεφάνι. Εκτός από τις διαχρονικές και αγαπημένες συνταγές με φρέσκα ζυμαρικά, δοκιμάστε τα μαστορικά ravioli γεμισμένα με ψαχνό κόκορα, βασιλομανίταρα, ρικότα και αφρό από πεκορίνο με τρούφα. Εμπλουτισμένα με υλικά άριστης ποιότητας και τα ευρηματικά κυρίως πιάτα, όπως το κοτόπουλο αλά σιτσιλιάνα με γλυκό κρασί marsala και μασκαρπόνε.
Tip: Από το μενού δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα σιτσιλιάνικα τραγανά arancini γεμιστά με ραγού πάνω σε πικάντικη σάλτσα ντομάτας και κρέμα παρμεζάνας.