Καθώς η πρώτη νότα δίνει το τέμπο, νοστιμιές και μυρωδιές ξεχύνονται από την ανοιχτή κουζίνα που έχει στον πυρήνα της το comfort στοιχείο, τις επιλεγμένες πρώτες ύλες και, ασφαλώς, τη μουσική αύρα. Αφιερωμένο στον μεγάλο τροβαδούρο Andrea Bocelli, που κυριαρχεί στο χώρο μέσα από υπογεγραμμένους δίσκους ή ετικέτες κρασιών από τον οικογενειακό αμπελώνα, το "Il Trovatore" στήνει στην cosy σάλα και στον καταπράσινο κήπο του ένα ιταλικό γευστικό ρεσιτάλ άψογα ενορχηστρωμένο από τον Executive Chef Pino Saccheri και τον Head Chef Τάσο Κεφαλά. Αλέγρες μελωδίες ακούγονται με το που φτάνουν στο τραπέζι πιάτα όπως τα arancini με γέμιση σιτσιλιάνικου ραγού πάνω σε καπνιστή σάλτσα ντομάτας και κρέμα παρμεζάνας ή τα bucatini all’Amatriciana με γκουαντσιάλε, φρέσκια σάλτσα ντομάτας και πεκορίνο ρομάνο, ενώ η γευστική περφόρμανς απογειώνεται με πληθωρικά ιταλικά γλυκά.
Tip: Οι θεϊκές πίτσες με ζυμάρι 48ωρης ωρίμανσης παραμένουν το πιο δημοφιλές πιάτο, με πρώτο βιολί την Burrata con Mortadella με βουτυράτη μοτσαρέλα, καπνιστά ντοματίνια, μορταδέλα, πέστο βασιλικού και φιστίκι.