Ένα casual στέκι με αληθινό comfort food από τη γαστρονομική παράδοση της γείτονος υποδέχεται από το 2011 καθημερινά τους αφοσιωμένους θαμώνες του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ατμόσφαιρα μπλέκει όμορφα το στιλ μιας κοσμοπολίτικης τρατορίας με αυτό ενός κλασικού deli στη Νέα Υόρκη, ενώ το μάτι κερδίζει η εντυπωσιακή ανοιχτή κουζίνα, όπου ο Στέφανος Σαράντος και η ομάδα του δημιουργούν γεύσεις που απογειώνουν τον ουρανίσκο και τον προσγειώνουν γευστικά στην Ιταλία. Όλα παρασκευάζονται επιτόπου και μπροστά στα μάτια μας, με τα καλύτερα υλικά. Στα best sellers, το ragu di vitello con Marsala (μοσχαράκι στη γάστρα με κρέμα γάλακτος, μανιτάρια, κρασί Marsala και φρέσκα βότανα), ενώ από τις πίτσες –όλες με σάλτσα από ντομάτες San Marzano και ζυμάρι από αλεύρι σίτου 48ωρης ωρίμανσης– δοκιμάστε αυτή με προσούτο και ρόκα, με σαλάμι τσορίθο ή, αν ανήκετε στους λάτρεις του σκόρδου, την all'aglio.
Tip: Σας προτείνουμε να εντρυφήσετε στην pinsa, την οβάλ ξαδέρφη της πίτσας με το πανάλαφρο ζυμάρι, που ωριμάζει αργά και είναι ιδιαίτερα περιεκτικό σε υγρασία – εδώ έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.