"Peccati Di Gola"

Mε γεύση από φαμίλια

Peccati di Gola © Λεωνίδας Τούμπανος

Oικογενειακή υπόθεση στο 100% παραμένει η αγαπημένη τρατορία που έχει γίνει σημείο αναφοράς στη Γλυφάδα, χάρη στο ουσιαστικό ιταλικό φαγητό της. Η Ναόμι Σιτζίλλο και ο σύζυγός της Φάνης Καραδήμας, όπως και η αδερφή της Ταλίτα με τον σύζυγό της Μαρσέλ Μαλάσι, από διαφορετικά πόστα ο καθένας, έχουν στήσει το "Peccati Di Gola" με θεμέλια την οικογενειακή παράδοση, την comfort ιταλική κουζίνα και τις ενημερωμένες τεχνικές. Το ναπολιτάνικο ταμπεραμέντο εκφράζεται στη φημισμένη πίτσα, με τη ζύμη που ωριμάζει 48 έως 72 ώρες και ψήνεται μαεστρικά σε ξυλόφουρνο. Αν δεν ακολουθήσετε κλασικά μονοπάτια με τη Margherita, δοκιμάστε μια πιο δημιουργική επιλογή με gorgonzola, πικάντικο σαλάμι Ventricina, κρεμμύδι και μέλι με μπούκοβο. Το μενού εκμεταλλεύεται ό,τι πιο φρέσκο έχει να προσφέρει κάθε εποχή και προτάσσει ένα πρελούδιο με ευρηματικά πιάτα όπως το Aglio e olio με μαύρο σκόρδο, stracciatella και φιστίκι Αιγίνης.

Tip: Στο φουλ της σπιτικής γεύσης φτάνει το ragù napoletano, μια συνταγή της γιαγιάς, 
που συνήθιζε να φτιάχνει ο πατέρας των αδερφών Σιτζίλλο στο κυριακάτικο τραπέζι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.