Πάμε νότια, για να συναντήσουμε τη νόστιμη "Italiδα"… στο αρχοντικό της, στον Πειραιά. Κομψή πολυτέλεια φερμένη στο σήμερα, καθώς συνδυάζεται με εντυπωσιακή σύγχρονη βιομηχανική διακόσμηση και την εξωστρέφεια που προσδίδει η ανοιχτή κουζίνα, με τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο να πρωταγωνιστεί. Στη σάλα με τους πολυέλαιους, τα ξύλινα τραπέζια και τους δερμάτινους καναπέδες, θα απολαύσετε το ανανεωμένο πληθωρικό μενού. Η νέα σεφ του εστιατορίου, Μαρίνα Ντεμολλάι, κρατάει τη νοστιμιά από την αυθεντική γαστρονομική παράδοση της Ιταλίας και την εξελίσσει με καινούργιες τεχνικές, αξιοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες στο μέγιστο. Tα χειμερινά πιάτα ξεχειλίζουν από νοστιμιά και δημιουργικότητα. Ξεχωρίσαμε την pizza αντζούγιας με ωριμασμένο ζυμάρι 72 ωρών, σάλτσα ντομάτας, μελιτζάνα στα κάρβουνα, κάππαρη, αντζούγια και ελιές, την best seller pistacchio με φιστίκι Αιγίνης και μορταδέλα, το βιολογικό οσομπούκο από τον ξυλόφουρνο, καραμελωμένο με σάλτσα ντομάτας και παπαρδέλες, και το μοσχαρίσιο συκώτι γάλακτος γκλασαρισμένο με πορτοκάλι, λάιμ και πετιμέζι, πουρέ από καμένο κρεμμύδι και παρμεζάνα.
Tip: Γλυκός επίλογος το πειραγμένο τιραμισού με καραμελωμένη λευκή σοκολάτα, σιρόπι
σφενδάμου, σαβαγιάρ και σιρόπι καφέ.