"Parlo"

Smart casual ιταλισμός

Parlo © Λεωνίδας Τούμπανος

Mε διάχυτη τη χαλαρωτική αύρα της γειτονιάς, ντεκόρ διαμορφωμένο στην ξεκούραστη λογική εκσυγχρονισμένου ιταλισμού και ρεπερτόριο που μιλά άπταιστα τη διάλεκτο της πίτσας και της μακαρονάδας, το "Parlo" είναι ορεκτικό πόστο καλοπέρασης για θαμώνες από Ψυχικό, Χαλάνδρι, Αμπελόκηπους και πέριξ. Διαμορφωμένο σε λιτές γραμμές, με κομψό και μοντέρνο design, το αδελφό εστιατόριο της γειτονικής "Πιπεριάς" μοστράρει μια μεγάλη γευστική γκάμα προτάσεων με ξεχωριστό χαρακτήρα. Εδώ ακόμα και οι πιο γνωστοί συνδυασμοί υλικών αποκτούν ενδιαφέρον με πινελιές που ξεφεύγουν από την πεπατημένη. Οι "εναλλακτικοί", από πίτσες θα δοκιμάσετε τη "Manhattan", με κρέμα κολοκύθας, τσορίθο, δεντρολίβανο και καραμελωμένα κρεμμύδια, μια από τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις του μενού, ενώ από ζυμαρικά θα σας κερδίσουν οι παπαρδέλες με κοτόπουλο, μανιτάρια και κρέμα μαύρης τρούφας. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το vitello tonnato και τα φρεσκα βιολογικά αυγά στον φούρνο με κατσικίσιο τυρί, παντσέτα και τρούφα, ενώ οι δεινοί κρεατοφάγοι αναζητήστε τη φίνα ταλιάτα Βlack Αngus με ψητή γλυκοπατάτα και βούτυρο δεντρολίβανου. 

Tip: Οι λάτρεις του κρέατος θα τιμήσετε την broiled ταλιάτα από Black Angus 300 γραμμαρίων συνοδεία πουρέ γλυκοπατάτας. 

Περισσότερες πληροφορίες

Parlo

Αδριανείου 25Α & Βεάκη, Ν. Ψυχικό
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.