Στο Παγκράτι του ασταμάτητου hype, το σταθερά αγαπημένο "Cupola" στον γοητευτικό πεζόδρομο της Ευφορίωνος παίζει ευέλικτα στα όρια του comfort food spot και της κομψής τρατορίας της "Μπότας". Και κερδίζει την παρτίδα με ιταλικό ταμπεραμέντο! Και αυτήν τη σεζόν, λοιπόν, φέρνει ένα εξωστρεφές μενού που "φωτίζει" το γευστικό καλειδοσκόπιο της Ιταλίας μέσα από την εποχικότητα. Υπέροχο και φινετσάτο το vitello tonnato με σάλτσα τόνου, ραπανάκι και ανθούς κάππαρης που εναλλάσσεται με πιο πληθωρικά πιάτα, όπως
τα mezzi rigati με pesto φυστικιού και η fregola με φρέσκιες γαρίδες, καλαμάρι και σαφράν. Από το μενού δεν λείπουν οι papardele porcini e spek με speck, μανιτάρια porcini, άγρια μανιτάρια και grana padano, μια κλασική επιλογή σε pasta που ταιριάζει με την εποχή.
Tip: Εδώ η ναπολιτάνικη πίτσα είναι στα καλύτερά της, αφού ψήνεται στον εντυπωσιακό θολωτό ξυλόφουρνο για να αποκτήσει την τέλεια τραγανή υφή. Ξεχωρίζει η ρουστίκ Melanzana, με ψητές μελιτζάνες, μοτσαρέλα και grana padano.