"Grandpa Trattoria"

Ιταλική παράδοση με δημιουργικές ανησυχίες

Grandpa

Aνοιχτόκαρδο, χαλαρό και με μια ρετρό αισθητική που κλείνει το μάτι στους ρομαντικούς, η "Grandpa Trattoria" ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά το hype στο Κουκάκι με τη συγκλονιστική της πίτσα. Δικαιολογημένα, αφού το αέρινης υφής ζυμάρι πίτσας, που ωριμάζει για 48 ώρες και δουλεύεται μαεστρικά, απογειώνει τις προσεγμένες πρώτες ύλες σε ενδιαφέροντες και αναπάντεχους συνδυασμούς. Must γεύση η πίτσα Prosciutto, παρότι διάσημη είναι και η αυθεντική ιταλική καρμπονάρα του με κρόκο αβγού και γκουαντσιάλε, όπως και η καπριτσιόζα cacio e pepe. Ό,τι και να δοκιμάσετε, αξίζει να το συνοδεύσετε με κάποια από τις ετικέτες της ενημερωμένης λίστας κρασιών από τον ελληνικό και τον ιταλικό αμπελώνα για μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Tip: Στο comfort μενού κρύβονται πολλές νόστιμεες εκπλήξεις όπως το ντελικάτο ριζότο με διαφορετικά μανιτάρια, τρούφα, που είναι και η εποχή της, και baby ρόκα. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.