Φτιαγμένο απ' το μεράκι του Κώστα και της Μαριάννας, ενός ζευγαριού που έψαχνε κάτι διαφορετικό στην πόλη, αλλά δεν έβρισκε αυτό που θα κάλυπτε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους, το "DaCosta" έγινε γρήγορα σημείο αναφοράς στην πόλη της Ηπείρου, χάρη στις προσεγμένες γεύσεις και τη ζεστή, αλέγρα ατμόσφαιρα. Ο κομψός εσωτερικός πετρόχτιστος χώρος και το όμορφο αίθριο είναι τα σημεία συνάντησης ντόπιων κι επισκεπτών όταν ο καιρός φοράει τα αυστηρά του, ενώ τα τραπεζάκια έξω είναι περιζήτητα όλες τις υπόλοιπες μέρες. Το μενού περιλαμβάνει εξαιρετικές επιλογές κρεάτων, ενώ οι μοναδικές πίτσες και τα σπαγκέτι κρατούν ζωντανή την αγάπη μας για την ιταλική κουζίνα. Βασικός πρωταγωνιστής είναι επίσης τα εκλεκτά spirits και η δουλεμένη wine list, που περιλαμβάνει ετικέτες από τη γύρω περιοχή, αλλά και τον ευρύτερο ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.
Chef’s tip: "Το ριζότο με άγρια μανιτάρια και λάδι τρούφας, αλλά και οι παπαρδέλες με μοσχαρίσιο ραγού και καλαθάκι Λήμνου, είναι ιδανικές γεύσεις για τις χειμωνιάτικες ημέρες, κρατήστε όμως χώρο για την τιραμισού και το σουφλέ σοκολάτας".
Γριμπόβου 19, Άρτα, 2681022277, FB:Dacosta arta,IG:@dacosta-arta