Ατμοσφαιρικό, με το συνδυασμό πέτρας και ξύλου να αποπνέει αύρα παράδοσης και το
τζάκι στο βάθος της σάλας να σιγοκαίει προσφέροντας ζεστασιά τα χειμερινά μεσημέρια και απογεύματα, το εστιατόριο στην πλατεία της Βυτίνας υποδέχεται τους επισκέπτες του με ελληνική κουζίνα ιδωμένη από το μαγειρικό πρίσμα του σεφ και ιδιοκτήτη Παναγιώτη Μπουρτσουκλή. Επιλεγμένες πρώτες ύλες και αρωματικά μπαχάρια μεταφράζονται σε πιάτα μοναδικής νοστιμιάς, όπως το αγριογούρουνο στη γάστρα με πατάτες και μανιτάρια, ο λαγός στιφάδο στο φούρνο με παλαιωμένο κρασί, το ελάφι με δαμάσκηνα και ο must taste μαύρος χοίρος με χώμα μαύρης σοκολάτας, ενώ η επιδέξια σχάρα παίζει δυνατά με μια ζηλευτή γκάμα από premium κοπές. Εποχικές σπεσιαλιτέ, όπως το ριζότο με κανθαρέλες και το ψαρονέφρι με βασιλομανίταρα, γίνονται ανάρπαστες, οπότε δοκιμάστε τις οπωσδήποτε.
Chef’s tip: "Στην ενημερωμένη κάβα μας θα βρείτε 190 ετικέτες κρασιού από τον ελληνικό αμπελώνα, καθώς και προσεγμένες επιλογές από τον διεθνή για μοναδικά wine pairings".
Κεντρική πλατεία Βυτίνας, 2795029030,kokkinapitharia.com, FB:Κόκκινα Πυθάρια,
IG:@kokkina_pitharia