
Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του το όμορφο αυτό γαστρονομικό μπιστρό, γίναμε θαμώνες του γιατί χαρίζει ξεχωριστή γεύση σε κάθε μας χειμωνιάτικη εξόρμηση στα Γιάννενα. Ο Ηπειρώτης σεφ και ιδιοκτήτης Θανάσης Τάσσος αγαπά με πάθος τις πρώτες ύλες του εύφορου τόπου του και τις ενσωματώνει με φαντασία και δημιουργικότητα στα πιάτα του, που ετοιμάζει μαζί με την ομάδα του στην ανοιχτή κουζίνα του "Θamõn Contemporary Restaurant". Πιάτα όπως το ντολμαδάκι καπνιστής πέστροφας με κρέμα σπανακόρυζο και μελάνι σουπιάς, το μοσχαρίσιο ταρτάρ με αβγολέμονο σε ζύμωση και η πάπια στιφάδο με παλαιωμένο ξίδι σκιαγραφούν το μαγειρικό ταμπεραμέντο του σεφ και θα τα χαρείτε είτε στον ζεστό εσωτερικό χώρο του μαγαζιού, όπου κυριαρχεί το φυσικό ξύλο, είτε στα τραπέζια που βγαίνουν στον πλαϊνό πεζόδρομο και ευνοούν τις παρεΐστικες συνευρέσεις με καλό φαγητό.

Chef’s tip:"Τα καλοφτιαγμένα signature cocktails μας συνοδεύουν ωραία τις γεύσεις, όμως εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η λίστα κρασιών με μια γερή ποικιλία σε ετικέτες του ηπειρώτικου αμπελώνα".

Αβέρωφ 63, 2651083500, thamon.gr, FB:Θamon,IG:Θamon