Mε τον ίδιο οργανικό τρόπο που η βεράντα του "Fly Away" αντλεί από το υποβλητικό τοπίο της Καλντέρας, με το μαύρο της σαντορινιάς γης να ανταλλάσσει χρώματα με το σκούρο της θάλασσας της Καλντέρας, έτσι ακριβώς και το απαλό άγγιγμα του σεφ Στράτου Χαϊταρίδη αγκαλιάζει την ελληνική γεύση, για να την προικίσει με τη φινέτσα που εξασφαλίζει στο εστιατόριο την επί σειρά ετών σταθερή παρουσία του στις βραβεύσεις των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας.
Το καλωσόρισμα με ζυμωτό ψωμί και πουγκιά κρυσταλλωμένης ζάχαρης γεμισμένα με εκλεκτό ελαιόλαδο είναι μια γαστρονομική χρονομηχανή, που σε ταξιδεύει στην κουζίνα της γιαγιάς με όχημα την υψηλή τεχνική, ενώ δημιουργίες όπως το χτένι σε κρέμα φασολάδας ή η σφυρίδα με σος τσορίθο και πούδρα λιαστής ντομάτας υπογράφουν ένα ταξίδι αντιθέσεων με τελικό προορισμό τη γευστική φινέτσα, έχοντας ως ιδανικό φόντο τη φλογερή πορφύρα του ηλιοβασιλέματος που χαζεύει η μινιμαλιστική open air σάλα.
Tip: Στην εκλεκτική wine list του "Fly Away" θα βρείτε ιδανικές ετικέτες όχι μόνο από τη Σαντορίνη, αλλά από όλο τον ελληνικό αμπελώνα, για να συνοδεύσετε το δείπνο σας, ενώ τα φίνα cocktails είναι ό,τι καλύτερο για ξεκίνημα της βραδιάς
Ξεν. "West East Suites" Ημεροβίγλι, 2286036279, www.westeastsuites.com, Facebook, Instagram