"Alios Ilios", Σαντορίνη

Παράδοση revisited σε σαγηνευτική βεράντα

Santo Maris Oia_Alios Ilios Restaurant

Mε μία από τις ομορφότερες βεράντες της Σαντορίνης για σκηνικό και το συγκλονιστικό ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου για φόντο, το εστιατόριο του πολυτελούς "Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa" συνεχίζει για ακόμη μία σεζόν να μεταφράζει το γευστικό ιδίωμα της ελληνικής παράδοσης σε γαστρονομικές εμπειρίες υψηλής απόλαυσης με τον σεφ Βασίλη Κατσίκα και την ομάδα του να αξιοποιούν εξαιρετικές πρώτες ύλες με τρόπο δημιουργικό και πρωτότυπο.

Alios Ilios

Προτάσεις όπως τα γιουβαρλάκια με ψάρι ημέρας και γαρίδα, ο τραχανάς με άγρια μανιτάρια, το μπεκρή μεζέ με χοιρινό Iberico ή η signature φασολάδα με σκουμπρί και σελινόριζα βάζουν τον επισκέπτη αμέσως στη φιλοσοφία της κουζίνας με τον ιδανικότερο τρόπο, ενώ προϊόντα που έρχονται από τους νεοσύστατους πιστοποιημένους βιολογικούς κήπους του ξενοδοχείου φέρνουν στο πιάτο τη γεύση της σαντορινιάς γης με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Chef Alos iLIOS

Tip: Τη γευστική εμπειρία πλαισιώνει μια εκτενέστατη λίστα κρασιών, με πρωταγωνίστρια ασφαλώς τη Σαντορίνη.

Ξεν. "Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa", Οία, 2897502151, www.aliosilios.santomaris.gr, 
Facebook 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.