Mε μία από τις ομορφότερες βεράντες της Σαντορίνης για σκηνικό και το συγκλονιστικό ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου για φόντο, το εστιατόριο του πολυτελούς "Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa" συνεχίζει για ακόμη μία σεζόν να μεταφράζει το γευστικό ιδίωμα της ελληνικής παράδοσης σε γαστρονομικές εμπειρίες υψηλής απόλαυσης με τον σεφ Βασίλη Κατσίκα και την ομάδα του να αξιοποιούν εξαιρετικές πρώτες ύλες με τρόπο δημιουργικό και πρωτότυπο.
Προτάσεις όπως τα γιουβαρλάκια με ψάρι ημέρας και γαρίδα, ο τραχανάς με άγρια μανιτάρια, το μπεκρή μεζέ με χοιρινό Iberico ή η signature φασολάδα με σκουμπρί και σελινόριζα βάζουν τον επισκέπτη αμέσως στη φιλοσοφία της κουζίνας με τον ιδανικότερο τρόπο, ενώ προϊόντα που έρχονται από τους νεοσύστατους πιστοποιημένους βιολογικούς κήπους του ξενοδοχείου φέρνουν στο πιάτο τη γεύση της σαντορινιάς γης με τον πιο εμφατικό τρόπο.
Tip: Τη γευστική εμπειρία πλαισιώνει μια εκτενέστατη λίστα κρασιών, με πρωταγωνίστρια ασφαλώς τη Σαντορίνη.
Ξεν. "Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa", Οία, 2897502151, www.aliosilios.santomaris.gr,
Facebook