"Cuvèe", Κως

Η γεύση των Δωδεκανήσων σε δημιουργικό remix

Cuvee © Χρήστος Δράζος

Aνανεωμένο και λαμπερό, με λάμψη που οφείλεται όχι μόνο στο Top Notch και το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας που απέσπασε το 2022, αλλά και χάρη στη δημιουργική φινέτσα με την οποία προικίζει τις γεύσεις του ο πολυβραβευμένος σεφ Παύλος Κυριάκης, το "Cuvée" διατηρεί τον τίτλο του πιο φίνου εστιατορίου της Κω, υποδεχόμενο φέτος στην κουζίνα του τον Κώστα Δασκαλάκη ως chef de cuisine.

Cuvee

Με τις σύγχρονες τεχνικές, τη μοντέρνα μαγειρική αντίληψη και την υψηλού επιπέδου γαστρονομική αισθητική να αποτελούν τους κεντρικούς άξονες του μενού, πιάτα όπως η signature αστακομακαρονάδα του Κυριάκη, με ταλιολίνι από μελάνι σουπιάς και καπνιστά αβγά πέστροφας ή τη Σφυρίδα με αυγολέμονο, σπαράγγια της θάλασσας, κάπαρη, άνηθο, έρχονται να προσθέσουν τις ντελικάτες γευστικές ισορροπίες τους στις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις, που βρίσκουν ιδανικό σκηνικό στο ατμοσφαιρικό poolside του ξενοδοχείου "Aqua Blu Boutique Hotel + Spa", με θέα στη φεγγαρόφωτη παραλία. 

Παύλος Κυριάκης

Tip: Η ενδυναμωμένη κάβα του "Cuvée", με εξαιρετικές επιλογές σε παλαιωμένες ετικέτες, αλλά και συναρπαστικές φιάλες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, αποδεικνύεται πολύτιμος υπασπιστής της εστιατορικής εμπειρίας

Ξεν. "Aqua Blu Boutique Hotel + Spa", Παραλία Λάμπη, 2242022440, www.aquabluhotel.gr, Facebook, Instagram 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.