Mε τις ριγέ τέντες και το σικάτο καθιστικό να υποδέχονται τα χάδια της θαλασσινής αύρας, το "The Gelsomino Restaurant" φέρνει αεράτη φινέτσα στην προμενάδα της Κω, βγαλμένο θαρρείς από κινηματογραφικό καρέ του Φελίνι.
Κομψές all day λιχουδιές συνοδεύουν τα προσεγμένα του ροφήματα όλη μέρα, η κοσμοπολίτικη ταυτότητά του όμως ξεδιπλώνεται σε όλη τη φινέτσα της όταν ο ήλιος πέφτει και η σάλα αποκτά dinner ατμόσφαιρα, απολύτως ταιριαστή με το μενού που υπογράφει ο πολυβραβευμένος executive chef Παύλος Κυριάκης. Με τον Χρήστο Χίτο σε ρόλο chef de cuisine, πιάτα όπως το καλαμάρι με καπνιστό ταραμά, ντομάτα και μάραθο, η μελιτζάνα με miso και σιτάρι με τρούφα ή το μοσχαρίσιο φιλέτο με νιόκι τραχανά, γλυκό σκόρδο, μυρωδικά και καλοκαιρινή τρούφα δίνουν έναν απολαυστικό ορισμό στο fine comfort, την ώρα που η εκλεκτική λίστα κρασιών σιγοντάρει την απόλαυση.
Tip: Κρατήστε χώρο για γλυκό, με πλούσιες συνθέσεις όπως το Baba au rum με βερύκοκο, κρέμα λευκής σοκολάτας παγωτό lime-πιπέρι να κλείνουν ιδανικά το δείπνο.
Ξεν. "Albergo Gelsomino", Βασ. Γεωργίου 1, Κως, 2242020200, Facebook, Instagram