Eπενδύοντας σοβαρά στη γαστρονομία, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο "Cremnos" στο
wellness resort "Acro suites" κάνει αίσθηση θέλοντας να βάλει το θέρετρο της Αγίας Πελαγίας στον γαστρονομικό χάρτη της Κρήτης. Ο σεφ Γιάννης Ροκανάς, με θητεία σε γνωστά εστιατόρια της χώρας, μαζί με την ομάδα του, προτείνουν μια μοντέρνα ματιά στην ελληνική κουζίνα, γειωμένη στις ρίζες και την πολύ προσεκτική αναζήτηση της πρώτης ύλης από ντόπιους παραγωγούς και φάρμες.
Η φιλοσοφία του σεφ, ο οποίος αναζητά την επαφή με τον επισκέπτη μέσω της ανοιχτής κουζίνας, είναι να μεταφέρει στα πιάτα του τις σπιτικές και καλομαγειρεμένες γεύσεις, που έχει ως ανάμνηση από το χωριό του στην Ηλεία. Βάζοντας τη σάλτσα του στιφάδου πάνω σε ένα καλό φιλέτο μόσχου, θέλει να προσφέρει στον καλεσμένο την εμπειρία της σύγχρονης μαγειρικής, αλλά ταυτόχρονα τη νοστιμιά της παραδοσιακής ελληνικής γεύσης.
Tip: Tα κρέατα και τα ψάρια ψήνονται σε κάρβουνο ελιάς που το προμηθεύονται από έναν παραγωγό στα Ανώγεια και δίνει εκπληκτικό αρωματικό και γευστικό αποτέλεσμα.
Μονοναύτης, Αγία Πελαγία, Ηράκλειο, 2810812240, https://acrosuites.com/nutrition/, Facebook, Instagram