Tο μαγικό ηλιοβασίλεμα που αντικρίζεις από την ντιζαϊνάτη σάλα του εστιατορίου "Bubo" στο εκλεκτικό "Ekies All Senses Resort" είναι μία μόνο από τις πηγές λάμψης της καλοκαιρινής έδρας του πολυβραβευμένου σεφ Δημήτρη Παμπόρη, με τα βραβεία Top Notch και BEK που αποσπά σταθερά η ανατρεπτική του ματιά στην ελληνική παράδοση να προσθέτουν τη δική τους αίγλη σε ένα εστιατόριο που έχει εδραιωθεί ως σημείο αναφοράς των foodies στη Χαλκιδική.
Κι αυτό επειδή νέα πιάτα, όπως η τάρτα με λακέρδα παλαμίδας μαριναρισμένη σε λέμονγκρας και εσπεριδοειδή με κρέμα φασολάδας και λάδι βασιλικού ή το λαβράκι σε κρούστα προζυμένιου ψωμιού, σε μια άκρως δημιουργική αναδιατύπωση του επτανησιακού σαβόρο, συνδυάζουν ελληνικές γεύσεις με τεχνικές αιχμής, για να συνθέσουν ένα κοσμοπολίτικο μενού μονίμως ανατρεπτικό – από φέτος, μάλιστα, θα χρωστά πολλή από τη νοστιμιά του στα ολόφρεσκα προϊόντα απ’ το μποστανάκι του ξενοδοχείου.
Tip: Το "Treehouse", το ατμοσφαιρικό εστιατόριο στο στιλάτο δεντρόσπιτο του "Ekies", παραμένει η δεύτερη, πιο exclusive γαστρονομική πρόταση του resort για τους καλοκαιρινούς μήνες.
Ξεν. "Ekies All Senses Resort", Βουρβουρού, 2375091000, www.ekies.g