"Αμμοθίνες / 4 Θάλασσες", Μεσσηνία

Μοντέρνα τοπικότητα πάνω στους αμμόλοφους

Ammothines

Σε μια μοναδική τοποθεσία στη δυτική ακτή της Μεσσηνίας και με το Ιόνιο να απλώνεται μπροστά τους, οι "Αμμοθίνες" ξεδιπλώνονται πάνω στους αμμόλοφους, δημιουργώντας έναν ξεχωριστό πολυχώρο, όπου φύση, fun, χαλάρωση και γαστρονομία συνυπάρχουν αρμονικά.

Ammothines

Οκτώ glamping καταλύματα μας περιμένουν να μυηθούμε στην ανερχόμενη τάση της φιλοξενίας, ενώ το αλέγκρο beach bar κρατά ψηλά τους τόνους στο fine drinking  διοργανώνοντας και live. Το μενού που επιμελείται ο σεφ Δημήτρης Τσώτσος, στη δεύτερη σεζόν του, έχει κάνει αίσθηση με τη μοντέρνα προσέγγιση στην ελληνική και τοπική κουζίνα, με κινητήρια δύναμη τις εξαιρετικά ποιοτικές πρώτες ύλες, πολλές εκ των οποίων προέρχονται από το δικό τους μποστάνι, το οποίο είναι τοποθετημένο περιμετρικά του χώρου. Οι "Αμμοθίνες" είναι επίσης πολύ καλή πρόταση και για εκδηλώσεις, καθώς διαθέτουν όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και, βέβαια, το μεσσηνιακό ηλιοβασίλεμα ως ένα πανέμορφο φόντο.

Ammothines

Tip: Παλιά και νέα πιάτα, όπως το ριζότο-γεμιστά ή η σουπιά με σπανάκι και κουσκούς, είναι οι πειστικότερες –και νοστιμότερες– αποδείξεις της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στην κουζίνα.

Πετροχώρι Μεσσηνίας, 2723041798, www.ammothines.gr, Facebook Ammothines Restaurant, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα