Iστορικός φάρος για την ανάδειξη της Σαντορίνης σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό παγκοσμίως, η εμβληματική "Σελήνη" συνεχίζει να γράφει ιστορία, έχοντας ήδη από πέρσι περάσει στη νέα φάση της, υποδεχόμενη τον Έκτορα Μποτρίνι στις κουζίνες της.
Με τον πολυβραβευμένο σεφ επικεφαλής και τον ταλαντούχο νεαρό Βασίλη Ρούσσο στην εκτέλεση, η "Σελήνη" ενσωματώνει στην ανανεωμένη, fine dining γαστρονομική της ταυτότητα την ιστορία και το σεβασμό στην παρακαταθήκη του σπουδαίου εμπνευστή της, Γιώργου Χατζηγιαννάκη, χαράσσοντας μια καινούργια, αυτόνομη και ολοκληρωμένη γαστρονομική ταυτότητα, όπου οι φίνες ντελικατέτσες του νησιού, όπως η φάβα ή το ντοματάκι, παντρεύονται με εκλεκτά υλικά από το υπόλοιπο Αιγαίο, όπως η αγκινάρα Τήνου, η σιφνέικη κάππαρη ή ο ανθότυρος Νάξου, παράγοντας σαγηνευτικά γευστικά αποτελέσματα που αντανακλούν τη φινέτσα του ατμοσφαιρικού κήπου των Φηρών, ο οποίος αποτελεί τη νέα έδρα του εστιατορίου.
Tip: Πιάτα όπως η "Ωδή στον Γιώργο Χατζηγιαννάκη", όπου μια βουτυρένια παλαμίδα ανταλλάσσει εντάσεις με έναν βελούδινο ταραμά και δανείζεται δροσιά από σαντορινιό κατσούνι, συνθέτουν ένα δείπνο αντάξιο του Χρυσού Σκούφου 2022 που απέσπασε το εστιατόριο.
Φηρά, Σαντορίνη, 2286022249, www.selene.gr, Facebook, Instagram