T ο νέο εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας "Greco’s" στο πεντάστερο ξενοδοχείο "Ammon Zeus Luxury Beach Hotel" σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα και μες στο πράσινο στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής μπαίνει δυναμικά στην καλοκαιρινή γευστική ατζέντα του κοσμοπολίτικου προορισμού. Ο head chef Ζώης Αβραμίδης αντλεί γεύσεις και εικόνες από όλο το χώρο της Μεσογείου, καθώς και της τοπικής γαστρονομικής κουλτούρας με έμφαση στα εκλεκτά υλικά. Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από την περιοχή φτάνουν καθημερινά, όπως και ντόπια κρέατα που μπαίνουν σε μικρές σούβλες και αναδεικνύουν όλη τη νοστιμιά τους. Ανοιχτό καθημερινά για εξωτερικούς επισκέπτες, πέρα από τους πελάτες του ξενοδοχείου, κάθε μεσημέρι στήνεται στο "Greco’s" μια μικρή γευστική γιορτή με μεζεδάκια ημέρας και πιάτα της παρέας που ευνοούν τις μοιρασιές. Το βράδυ το σκηνικό γίνεται πιο ατμοσφαιρικό, ενώ κάθε Τετάρτη παντρεύει κρασιά από όλο τον ελλαδικό χώρο με σπέσιαλ προτάσεις πιάτων.
Tip: Κάθε σαββατοκύριακο τα δείπνα αφιερώνονται σε ξεχωριστά υλικά και νέες προτάσεις του σεφ που αλλάζουν.
"Ammon Zeus Luxury Beach Hotel", Καλλιθέα, 2374022356, www.ammon-zeus.gr, FB: Grecos-Mediterranean-Cuisine, IG: grecosmediterraneancuisine