"Mandarin Oriental, Costa Navarino", Μεσσηνία

Ολική εμπειρία γαστρονομικής απόλαυσης ανοιχτή σε όλους.

Η γαστρονομία της καλοκαιρινής Ελλάδας

Περιτριγυρισμένο από ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον και τοποθετημένο στις ηλιόλουστες ακτές του όρμου του Ναυαρίνου, το πρώτο ξενοδοχείο "Mandarin Oriental" στη χώρα μας αποτελεί από μόνο του προορισμό, θεσμοθετώντας μια συνθήκη χαλάρωσης και κομψότητας σε ένα σύμπαν αρμονίας και πολυτέλειας, με προτάσεις που ικανοποιούν όλα τα "θέλω" του σύγχρονου ταξιδιώτη. Έξτρα κίνητρο για να κατευθυνθεί κανείς στη Μεσσηνία, όμως, είναι και η θαυμάσια γευστική βεντάλια του, ανοιχτή και στους εξωτερικούς επισκέπτες που μπορούν να πάρουν μια γεύση από ένα μοναδικό προορισμό. Η γκάμα των εστιατορίων και των μπαρ του "Mandarin Oriental, Costa Navarino", ανοιχτών και σε επισκέπτες εκτός ξενοδοχείου, τικάρει κάθε κουτάκι. Έτσι, ο επισκέπτης, μεταξύ άλλων θα κατευθυνθεί στο "Oliviera" για αυθεντικές ελληνικές γεύσεις με μοντέρνες πινελιές σε ένα μοναδικό σκηνικό, θα εμπιστευτεί το "Pizza Sapienza by Daniele Cason" για να ζήσει μια αληθινά νόστιμα ιταλική φιέστα με το απόλυτο comfort food στην καλύτερη εκδοχή του, θα ταξιδέψει στα ανατολικότερα της Μεσογείου και θα υποκύψει στη γοητεία της λεβαντίνικης γαστρονομικής κουλτούρας μέσω του "Tahir" και θα θυμηθεί τις γαλλικές σταθερές εντός ενός ειδυλλιακού τοπίου στο "Brasserie de la Bay". Παράλληλα και συμπληρωματικά, το "The Private Kitchen" εμπλουτίζει την εμπειρία του επισκέπτη με ιδιαίτερες γευστικές συνθήκες αλλά και masterclasses, live cooking κ.ά., ενώ το "Three Admirals Lounge" –με πανοραμική θέα στη θάλασσα του Ιονίου και εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα– και το "Ormos Beach Club" –που προκαλεί το βλέμμα να ταξιδέψει στο έξοχο background και συντροφεύει γευστικά με ελαφριά γεύματα ή σνακ– ενισχύουν την πλούσια γκάμα των επιλογών. 

Mandarin Oriental, Costa Navarino Μεσσηνία

Tip: Μια σειρά από exclusive events και μοναδικούς καλεσμένους του executive chef Bertrand Valegeas –από βραβευμένους με αστέρια Michelin σεφ, διακεκριμένους mixologists και διεθνώς αναγνωρισμένους σομελιέ– δίνουν έξτρα αφορμές στα σποτ του "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Mandarin Oriental, Costa Navarino Μεσσηνία

"Costa Navarino", Όρμος Ναυαρίνου, Πύλος, 2111997500, www.mandarinoriental.com, FB: Mandarin Oriental, Costa Navarino, IG: @mo_costanavarino

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.

"Vibes Mediterranean Gastronomy & Cocktails", Λευκάδα

Comfort fine dining σε νησιώτικο σκηνικό.

"Avenue", Θεσσαλονίκη

Μια all-day όαση με θέα στον Θερμαϊκό.