"Grand Bistro", Καλαμάτα

Ελληνικό fusion με άρωμα Μεσσηνίας.

Grand Bistro Καλαμάτα

Mια ιδιαίτερη à la carte εμπειρία υψηλής γαστρονομίας, με έντονο τοπικό χρώμα, comfort διάθεση και μία από τις ομορφότερες όψεις της Καλαμάτας ως φόντο, προσφέρει το γκουρμέ εστιατόριο του 5άστερου ξενοδοχείου "Grand Hotel Kalamata", που επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτέλειας και του στιλ. Στην all-day γευστική πρόταση, οι γεύσεις της Ελλάδας συνδυάζονται με στοιχεία μοντέρνας διεθνούς κουζίνας και αναδεικνύονται από φρέσκα τοπικά προϊόντα, όπως φέτα Μεσσηνίας, σύκα, σφέλα Καλαμάτας και το premium, διεθνούς φήμης εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ILIADA Καλαμάτα ΠΟΠ, που έχει βραβευτεί ως ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα παγκοσμίως. Σε ένα σκηνικό με ιδιαίτερο ντιζάιν, που αγναντεύει τον Μεσσηνιακό κόλπο απολαμβάνουμε πιάτα όπως τσουχτή μακαρονάδα µε καψαλισµένη µεσσηνιακή µυζήθρα και φρέσκα τηγανητά αβγά, φιλέτο από φρέσκο ψάρι ηµέρας µε σπανακοκινόα και κρέµα σελινόριζας, αλλά και κοπές κρέατος στη robata. 

Grand Bistro Καλαμάτα

Tip: Ωραίες και οι προτάσεις για brunch με επιλογές όπως croque monsieur από την Καλαµάτα µε μεσσηνιακή γραβιέρα, παστό χοιρινό και αρωµατική σάλτσα από φρέσκα βότανα.

Grand Bistro Καλαμάτα

"Grand Hotel Kalamata", Ναυαρίνου 37, Καλαμάτα, 2721600160, grandhotelkalamata.com, FB: Grand Hotel Kalamata, IG: @grandhotelkalamata

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.