Mια ιδιαίτερη à la carte εμπειρία υψηλής γαστρονομίας, με έντονο τοπικό χρώμα, comfort διάθεση και μία από τις ομορφότερες όψεις της Καλαμάτας ως φόντο, προσφέρει το γκουρμέ εστιατόριο του 5άστερου ξενοδοχείου "Grand Hotel Kalamata", που επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτέλειας και του στιλ. Στην all-day γευστική πρόταση, οι γεύσεις της Ελλάδας συνδυάζονται με στοιχεία μοντέρνας διεθνούς κουζίνας και αναδεικνύονται από φρέσκα τοπικά προϊόντα, όπως φέτα Μεσσηνίας, σύκα, σφέλα Καλαμάτας και το premium, διεθνούς φήμης εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ILIADA Καλαμάτα ΠΟΠ, που έχει βραβευτεί ως ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα παγκοσμίως. Σε ένα σκηνικό με ιδιαίτερο ντιζάιν, που αγναντεύει τον Μεσσηνιακό κόλπο απολαμβάνουμε πιάτα όπως τσουχτή μακαρονάδα µε καψαλισµένη µεσσηνιακή µυζήθρα και φρέσκα τηγανητά αβγά, φιλέτο από φρέσκο ψάρι ηµέρας µε σπανακοκινόα και κρέµα σελινόριζας, αλλά και κοπές κρέατος στη robata.
Tip: Ωραίες και οι προτάσεις για brunch με επιλογές όπως croque monsieur από την Καλαµάτα µε μεσσηνιακή γραβιέρα, παστό χοιρινό και αρωµατική σάλτσα από φρέσκα βότανα.
"Grand Hotel Kalamata", Ναυαρίνου 37, Καλαμάτα, 2721600160, grandhotelkalamata.com, FB: Grand Hotel Kalamata, IG: @grandhotelkalamata