"Vassilenas Blue", Πάρος

Κατακτώντας τις Κυκλάδες.

Vassilenas Blue Αντίπαρος

Λίγο πιο κοντά στη θάλασσα. Αυτό ακριβώς σκέφτηκε ο Θανάσης Βασίλαινας κατά το τρίτο καλοκαίρι της δράσης του σε μία εκ των δημοφιλέστερων Κυκλάδων. Έτσι, το "Vassilenas Blue" μετακομίζει από την υπέροχη αυλή και τα ενδότερα της αντιπαριώτικης Χώρας, εκεί ακριβώς που σκάει το κύμα, απλώνοντας τα τραπέζια του στη βεράντα του "Kouros Village Hotel" και σε έναν ανοιχτόκαρδο όσο και φροντισμένο all-day χώρο, μπροστά στη θάλασσα. Η καλοκαιρινή εκδοχή του βραβευμένου εστιατορίου βρίσκει τον ταλαντούχο σεφ Βασίλη Παπαδόπουλο στα ηνία της κουζίνας, να μεριμνά για όλα εκείνα που κάνουν νοστιμότερες ημέρες και νύχτες: Η δράση ξεκινά με εξαίρετο, χειροποίητο και αυθεντικό πρωινό, που το διαδέχεται ένα εξίσου αξιόλογο brunch, με πλούσιες και αρμόζουσες στο μέρος και την εποχή επιλογές. Γαστρονομική κορύφωση με τα φαβορί του "Βασίλαινα", που συμπαθούν ιδιαιτέρως τη θαλασσινή κουζίνα και χαρακτηρίζονται πάντοτε από φίνες παρασκευές και λεπτές γεύσεις.

Vassilenas Blue Αντίπαρος

Tip: H head-to-tail εμπειρία με ψάρι ημέρας –αξιοποιώντας δημιουργικά κάθε πολύτιμο κομμάτι του ψαριού– προσφέρεται και στην Αντίπαρο, επιβεβαιώνοντας τη zero waste φιλοσοφία του "Βασίλαινα", σε μια φιέστα γεύσης και πρωτοτυπίας.

Vassilenas Blue Αντίπαρος

Αντίπαρος, 2284063250, FB: Vassilenas Blue Antiparos, IG: @vassilenasblueantiparos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.