Mεγαλωμένος μες στα ζυμάρια μιας από τις πρώτες αθηναϊκές πιτσαρίες που διατηρεί η οικογένειά του, ο ιδιοκτήτης του "Dough and Shaker" βρήκε μαζί με τη σύντροφό του στο χωριό Πύργος της Τήνου εκείνο το περιβάλλον που είχε αρχίσει να του λείπει από την πόλη, τα χαμένα αγνά υλικά, την επικοινωνία απευθείας με το παραγωγό αλλά και τον χρόνο που απαιτείται στη μαγεία των ζυμώσεων. Με τις καλύτερες πρώτες ύλες από παραγωγούς που ψάχνουν προσεκτικά φτιάχνουν πίτσα με δύο ειδών ζυμάρια με διαφορετικές ωριμάνσεις (για αφράτη και classica), ζυμαρικά από σκληρό αλεύρι Λήμνου, αλλά και το δικό τους παγωτό. Λιαστές ντομάτες, άγριες αγκινάρες, σαλτσίτσι και τυριά Τήνου δίνουν ξεχωριστή γεύση στις πίτσες και τα ζυμαρικά. Θα τα απολαύσετε σε ένα χώρο χαλαρό και ατμοσφαιρικό, σε αρμονία με το κυκλαδίτικο τοπίο και θέα που σε ταξιδεύει.
Tip: Εδώ δουλεύουν σοβαρά και με τα κοκτέιλ, που συνοδεύουν το φαγητό ή και όχι (όπως π.χ. το κοκτέιλ Ζύμη, όπου η βότκα μαγειρεύεται με προζύμι), ενώ δεν λείπουν και πάνω από 30 μπίρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες, πέρα απ’ το καμάρι του νησιού, τη Νήσο.
Πύργος, Τήνος, 2283031119, www.doughandshaker.com, FB: Dough&Shaker, IG: @doughandshaker