"Galea, Castello Infinity Suites", Κρήτη

Η κοσμοπολίτικη πλευρά της κρητικής γαστρονομίας.

Galea, Castello Infinity Suites Κρήτη

Αν σας γοητεύει ένας αρμονικός συνδυασμός της κρητικής γαστρονομίας με προσεγμένες διεθνείς επιρροές, όταν βρεθείτε στο Ηράκλειο, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το "Galea Restaurant" στην Αγία Πελαγία. Το εστιατόριο βρίσκεται στο "Castello Infinity Suites" αποπνέοντας μια αίσθηση υψηλής αισθητικής και προσοχής στη λεπτομέρεια. Με την υπέροχη θέα του απέραντου μπλε του Κρητικού πελάγους θα απολαύσετε μια Cosmopolitan Fusion Cuisine, υπό την ηγεσία του σεφ Κώστα Ασσαργιωτάκη, όπου εκλεκτά υλικά της κρητικής γης αναμειγνύονται με γευστικές παραδόσεις από την Κρήτη, τη Μεσόγειο και διεθνείς αναφορές και κουλτούρες. Το "στεφάνι" από πίκλες βολβών, ντομάτα, κρεμμυδάκια τουρσί, λαχανικά και φέτα, συγκαταλέγεται στις πιο γευστικές καλοκαιρινές προτάσεις όπως και το τραγανό βαφλάκι με μπλε καβούρι Ελούντας. Από τα κυρίως πιάτα ξεχωρίζει το κατσικάκι με ξινόχοντρο, ένας ύμνος στις παραδοσιακές αξίες της κρητικής κουζίνας, και ο εξαιρετικός ελληνικός μαύρος χοίρος, που σιγοψήνεται στον ξυλόφουρνο για να αποκτήσει μια τραγανή κρούστα στην επιφάνειά του. 

Galea, Castello Infinity Suites Κρήτη

Tip: Το μενού περιλαμβάνει και άλλες "διαδρομές", οι οποίες είναι εξίσου ενδιαφέρουσες, ενώ και τα επιδόρπια έχουν υψηλό δείκτη δημιουργικότητας. Ειδική μνεία αξίζει στο βασκικό cheesecake με κρητική μυζήθρα.

Galea, Castello Infinity Suites Κρήτη

Galea Cosmopolitan Fusion Cuisine Αγία Πελαγία, 2813021840, 6945301111, https://galearestaurant.com/, FB: Galea Restaurant, IG: galearestaurant

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.

"Vibes Mediterranean Gastronomy & Cocktails", Λευκάδα

Comfort fine dining σε νησιώτικο σκηνικό.

"Avenue", Θεσσαλονίκη

Μια all-day όαση με θέα στον Θερμαϊκό.