"Eternal Blue", Κρήτη

Νύχτες γαστρονομίας με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Eternal Blue Κρήτη

Σ ε ένα ξεχωριστό γευστικό ταξίδι με φόντο τα χρώματα της θάλασσας και του ορίζοντα μας καλεί το γαστρονομικό εστιατόριο του πολυτελούς "Nana Princess Suites, Villas & Spa" στη Χερσόνησο της Κρήτης. Το "Eternal Blue" στήνει ένα ρομαντικό, μινιμαλιστικό σκηνικό πάνω στο κύμα, ιδανικό για να απολαύσουμε τη μοντέρνα γαστρονομική πρόταση με τη σφραγίδα του executive chef Κώστα Καραπαναγιώτη, που αναδεικνύει με άποψη τα προϊόντα της θάλασσας. Πιάτα όπως η γαρίδα Κοιλάδας με εσπεριδοειδή, το χταπόδι με πιπεριές Φλωρίνης, ντομάτα και κρητικούς βολβούς, το φιλέτο λαβράκι με αγκινάρες, σπαράγγια, beurre blanc αναδεικνύουν τη μαγειρική φιλοσοφία που αναζητά ιδιαίτερα υλικά και τολμά αναδεικνύοντας την ουσία τους. Ξεχωριστά γαστρονομικά ραντεβού οι Nights of Gastronomy 2024 με βραβευμένους σεφ: μετά τους Γρηγόρη Κίκη (2/7), Thomas Bühner και Παύλο Κυριάκη (15/7), ακολουθούν ο Francesco Vincenzi (18/8) από το "Franceschetta 58" του Massimo Bottura και ο William Mahi σε four hands με τον Κώστα Καραπαναγιώτη (7/9).

Eternal Blue Κρήτη

Tip: Ξεχωριστή φροντίδα για τους vegan με ειδικό μενού και προτάσεις όπως ριζότο με κονφί ντομάτας, φιστίκι και βασιλικό και καρπάτσιο παντζαριού με αμύγδαλα και ξίδι βατόμουρου.

Eternal Blue Κρήτη

"Nana Princess Suites, Villas & Spa", Χερσόνησος, Ηράκλειο, 2897026900, www.eternalblue.gr, FB: Nana Princess, IG: @nanaprincesshotel

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.

"Vibes Mediterranean Gastronomy & Cocktails", Λευκάδα

Comfort fine dining σε νησιώτικο σκηνικό.

"Avenue", Θεσσαλονίκη

Μια all-day όαση με θέα στον Θερμαϊκό.