Σ ε ένα ξεχωριστό γευστικό ταξίδι με φόντο τα χρώματα της θάλασσας και του ορίζοντα μας καλεί το γαστρονομικό εστιατόριο του πολυτελούς "Nana Princess Suites, Villas & Spa" στη Χερσόνησο της Κρήτης. Το "Eternal Blue" στήνει ένα ρομαντικό, μινιμαλιστικό σκηνικό πάνω στο κύμα, ιδανικό για να απολαύσουμε τη μοντέρνα γαστρονομική πρόταση με τη σφραγίδα του executive chef Κώστα Καραπαναγιώτη, που αναδεικνύει με άποψη τα προϊόντα της θάλασσας. Πιάτα όπως η γαρίδα Κοιλάδας με εσπεριδοειδή, το χταπόδι με πιπεριές Φλωρίνης, ντομάτα και κρητικούς βολβούς, το φιλέτο λαβράκι με αγκινάρες, σπαράγγια, beurre blanc αναδεικνύουν τη μαγειρική φιλοσοφία που αναζητά ιδιαίτερα υλικά και τολμά αναδεικνύοντας την ουσία τους. Ξεχωριστά γαστρονομικά ραντεβού οι Nights of Gastronomy 2024 με βραβευμένους σεφ: μετά τους Γρηγόρη Κίκη (2/7), Thomas Bühner και Παύλο Κυριάκη (15/7), ακολουθούν ο Francesco Vincenzi (18/8) από το "Franceschetta 58" του Massimo Bottura και ο William Mahi σε four hands με τον Κώστα Καραπαναγιώτη (7/9).
Tip: Ξεχωριστή φροντίδα για τους vegan με ειδικό μενού και προτάσεις όπως ριζότο με κονφί ντομάτας, φιστίκι και βασιλικό και καρπάτσιο παντζαριού με αμύγδαλα και ξίδι βατόμουρου.
"Nana Princess Suites, Villas & Spa", Χερσόνησος, Ηράκλειο, 2897026900, www.eternalblue.gr, FB: Nana Princess, IG: @nanaprincesshotel