"Shelbys", Θεσσαλονίκη

Νέος γαστρο-οινικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών.

Shelbys Θεσσαλονίκη

Σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο απαράμιλλης αισθητικής, μια αξιοζήλευτη ποικιλία από premium κοπές κρεάτων από κάθε γωνιά του κόσμου φιλοδοξεί να κάνει το "Shelbys" προορισμό για τους πιο απαιτητικούς του είδους. Από ένα τρυφερό βόειο κρέας Wague Ιαπωνίας μέχρι το διάσημο 100% Jamon Iberico Ισπανίας, σε συνδυασμό με καλοφτιαγμένα ταρτάρ και καρπάτσιο, το "Shelbys" ανεβάζει τον πήχη της απόλαυσης για τους λάτρεις του κρέατος αυτό το καλοκαίρι. Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς στην επιτυχία του είναι η κάβα που απαρτίζεται από εμβληματικές ετικέτες, μεταξύ άλλων, των οινοποιείων Οινόλιθος και Κτήμα Δημόπουλος από το Αμύνταιο Φλώρινας, μια περιοχή ευρέως γνωστή για την καλύτερη ποικιλία Ξινόμαυρου στην Ελλάδα. Αρωματικά φρουτώδη λευκά, δυνατά ερυθρά, δροσερά ροζέ αναδεικνύουν τη μαγεία του ελληνικού αμπελώνα σε όλο το μεγαλείο της. 

Shelbys Θεσσαλονίκη

Tip: Στολίδι του μαγαζιού, ένα μινιμαλιστικής τελειότητας κελάρι υψηλών προδιαγραφών για ιδιωτικές εμπειρίες γευσιγνωσίας και οινογνωσίας. Εταιρικά γεύματα, φιλικές συναντήσεις, ρομαντικά δείπνα και οτιδήποτε άλλο οραματιστείτε, μπορεί να γίνει πράξη.

Shelbys Θεσσαλονίκη

13o χλμ. Θεσσαλονίκης- Μουδανίων, Επέκταση Θέρμης, 2310466220, www.shelbys.gr, FB: Shelbys, IG: @shelbys_gourmet_and_wine

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.

"Vibes Mediterranean Gastronomy & Cocktails", Λευκάδα

Comfort fine dining σε νησιώτικο σκηνικό.

"Avenue", Θεσσαλονίκη

Μια all-day όαση με θέα στον Θερμαϊκό.