"Navona", Θεσσαλονίκη

Hearty ιταλικές γεύσεις και κοκτέιλ-έκπληξη.

Navona Θεσσαλονίκη

Με τον Θερμαϊκό να απλώνεται στο βάθος σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια και δροσερές νότες πρασίνου να μας περιβάλλουν, το ανοιχτόκαρδο al fresco σκηνικό που στήνει το καλοκαίρι έξω από τη φωτεινή του σάλα το all-day bar restaurant "Navona" μάς εμπνέει για χαλαρωτικές, γευστικές εξόδους κάθε ώρα της ημέρας. Στην καρδιά της γαστρονομικής φιλοσοφίας του βρίσκεται η αυθεντική ιταλική κουζίνα με τα χειροποίητα ζυμαρικά σε άψογο al dente και ξεχωριστούς συνδυασμούς και την τραγανή πίτσα που ετοιμάζεται με το κλασικό "πέταγμα της ζύμης" στην ανοιχτή κουζίνα από την έμπειρη ομάδα και γαρνίρεται με εκλεκτά toppings. Ο σεφ Νίκος Μπλέκος υπογράφει άκρως γευστικά πιάτα βαθιάς νοστιμιάς, όπως το κρεμώδες ριζότο με μανιτάρια, τα χειροποίητα ρουστίκ agnolotti, την ταλιάτα ή το άψογα ψημένο στήθος κοτόπουλου, σερβιρισμένο με μια πανδαισία φρέσκων λαχανικών εποχής που κλείνει μέσα του τη γευστική απλότητα της μεσογειακής κουζίνας χωρίς να μας βαραίνει. 

Navona Θεσσαλονίκη

Tip: Η λίστα κρασιών, με επιλογές από τον ελληνικό και τον ιταλικό αμπελώνα, προσφέρει ιδανικό pairing με τις προτάσεις της κουζίνας, ενώ τα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ αποτελούν από μόνα τους λόγο να έρθεις εδώ. 

Navona Θεσσαλονίκη

Ξεν. "Makedonia Palace", Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2, 2310897444, www.makedoniapalace.com, FB: Navona, IG: @navona_bar_restaurant

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.

"Vibes Mediterranean Gastronomy & Cocktails", Λευκάδα

Comfort fine dining σε νησιώτικο σκηνικό.

"Avenue", Θεσσαλονίκη

Μια all-day όαση με θέα στον Θερμαϊκό.