Πολυδιάστατο και πολυπρόσωπο, exotic και παράλληλα urban, το all-day concept έχει καταφέρει εδώ και κάτι παραπάνω από ένα χρόνο να στρέψει για τα καλά τα φώτα (ξανά) στο Θησείο, για όλους τους σωστούς λόγους. Στο "Diego", το κλίμα από τις γειτονιές της Λατινικής Αμερικής ή τα street markets της Ασίας ενσωματώνεται όμορφα στο αθηναϊκό γίγνεσθαι, σε μια περιοχή άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της πόλης, καταφέρνοντας να δώσει ένα ξεκάθαρα δικό του στίγμα. Πέρα από το κεφάτο κοινό του, καθώς και από το έντονο party στοιχείο που μοιάζει έτοιμο να πυροδοτηθεί ανά πάσα στιγμή, το "Diego" φροντίζει να επικοινωνεί καλά την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται στην κουζίνα του, πίσω από τη χαρακτηριστική πρόσοψη-καντίνα. Εκεί, η Ελένη Σαράντη μαζί με την Ηλέκτρα Ρήγκου μεταφράζουν fusion και street food ιδέες, σε προτάσεις με ακρίβεια και νοστιμιά, έχοντας παράλληλα πάντοτε στοιχεία που ενεργοποιούν γαστρονομικά ένστικτα πότε με τη σπιρτάδα τους, άλλοτε με τις υφές τους, αλλά πάντοτε με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και χρησιμοποιώντας εξαιρετικά ποιοτικές πρώτες ύλες. Τα προσεγμένα κοκτέιλ υπό την επιμέλεια του Βασίλη Νικήτα επισφραγίζουν την όλη εμπειρία.
Tip: Κάθε Κυριακή μεσημέρι στήνεται μία αλέγρα σεβιτσερία που προσφέρει το εθνικό πιάτο του Περού σε διάφορες εκδοχές καθώς και μπόλικες ακόμη ενδιαφέρουσες γευστικές επιλογές.