Cinco de Mayo

Μια hacienda στη Νέα Φιλαδέλφεια

Cinco de Mayo © Λεωνίδας Τούμπανος

Συνδυάζοντας τη θέρμη μιας παραδοσιακής hacienda με τη βαθιά νόστιμη μεξικάνικη γευστική κουλτούρα, το "Cinco de Mayo" πατά στην πολύχρωμη παλέτα της πόλης του Μεξικού με καμβά την πικάντικη γευστική της προσωπικότητα. Στα τραπέζια της αλέγρας σάλας, που θυμίζει εξοχική κατοικία, θα δοκιμάσετε τις προτάσεις του σεφ Θανάση Τριχιά, σε ένα περιεκτικό μενού με ενδιαφέρουσες επιλογές σε tacos, burritos, nachos, quesadillas, chimichangas, fajitas και μερικά κυρίως με πρωταγωνιστή το κρέας. Οι πίτες και τα nachos τους είναι χειροποίητα, ενώ σερβίρουν και νόστιμες vegetarian επιλογές. Δοκιμάστε το carne y queso με chili con carne, mix τυριών, sour cream και γουακαμόλε, τα απολαυστικά birria queso με σιγομαγειρεμένο χοιρινό συνοδευόμενα από ελαφρύ κονσομέ που "σπάει" την αψάδα τους, την πληθωρική chimichanga de carne, τηγανισμένη τορτίγια με μοσχαρίσια φιλετάκια και πολύχρωμες πιπεριές, και τα μαριναρισμένα χοιρινά παϊδάκια με χειροποίητη σάλτσα BBQ και κυδωνάτες πατάτες με τραγανή κρούστα. Κρατήστε λίγο χώρο για τα churros με σάλτσα σοκολάτας και καραμέλας. 

Tip: Η μεξικάνικη γευστική φιέστα ολοκληρώνεται στην μπάρα με κλασικά αλλά και ευφάνταστα κοκτέιλ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.