Σκουτάρι: Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Η ασπίδα της υγείας μας.

Σκουτάρι

Με πυξίδα τους τη φιλοσοφία ότι "το φαγητό μας πρέπει να είναι το φάρμακό μας", ο Ανάργυρος Βάρδας και η Μαρία Σγουρού ανέλαβαν τους οικογενειακούς ελαιώνες στην ιστορική Κριτσά, στο νομό Λασιθίου, και έφτιαξαν ένα βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, από Κορωνέικη ποικιλία πρώιμης συγκομιδής, πλούσιο σε πολυφαινόλες. Μια "ασπίδα" που προστατεύει την υγεία μας, όπως το σκουτάρι τον ερωτευμένο Ερωτόκριτο στις μάχες του!

Σκουτάρι

Τα δεκάδες βραβεία του, όπως το Reddot για τη συσκευασία του αλλά και η Χρυσή Ελαία (Καλύτερο Βιολογικό Ελαιόλαδο της Κρήτης για το 2023), και, βέβαια, ο πολύπλοκος και απόλυτα ισορροπημένος χαρακτήρας του πιστοποιούν το Scoutari ως ιδανικό σύντροφο της ποιοτικής ελληνικής γαστρονομίας. 

Σκουτάρι

Σκουτάρι

skoutarioliveoil.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.