"Nontas Fish Restaurant"

Η νέα σελίδα της οικογενειακής ψαροταβέρνας.

"Nontas Fish Restaurant" Ελληνική κουζίνα Αίγινα

Kλείνοντας ήδη 87 χρόνια λειτουργίας, στο πιο προνομιακό σημείο της Πέρδικας, στην Αίγινα, πάνω στην περαντζάδα του αγαπημένου μικρού λιμανιού, ο "Νώντας" ανανεώνεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια, συνδυάζοντας τη γευστική κληρονομιά της ελληνικής κουζίνας με τις νέες τάσεις και αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την εποχικότητα και την τοπικότητα. Από τους πρώτους διδάξαντες που έβαλαν το φιστίκι Αιγίνης στο μενού, με το περίφημο πέστο φιστικιού τους να συνοδεύει, μεταξύ άλλων, το καλαμάρι αλλά και τα ζυμαρικά. Από το μενού δεν λείπουν οι ευφάνταστες ωμές προτάσεις, με έμφαση στην ανωτερότητα της πρώτης ύλης, αλλά και οι πιο παραδοσιακές συνταγές ελληνικής κουζίνας, όπως οι σπιτικές πίτες με χωριάτικο φύλλο, η φάβα με το καπνιστό σκουμπρί, τα μύδια στον ατμό, η signature μες στην απλότητά της τηγανόσουπα και τα εκλεκτά θαλασσινά και ψάρια, σωστά τηγανισμένα ή ψημένα στα κάρβουνα. 

Tip: Το arty αδελφάκι του "Nontas Fish Restaurant", το "Angelina Boutique Escape", πάντα στην Πέρδικα, συνδυάζει διαμονή με άποψη και ζεστασιά.

Πέρδικα, Αίγινα, 2297061233 

Δείτε περισσότερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.