Oικείες γεύσεις ελληνικής κουζίνας με προσωπικότητα, καλές πρώτες ύλες και θέση-κλειδί στη hip πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη έχουν κάνει την "Κυβέλη" αγαπημένη επιλογή εξόδου για όλες τις ώρες της μέρας. Η συνεργασία με τον σεφ Γιώργο Κόντα από το 2019 έδωσε έναν εστιατορικό αέρα στο μενού, χωρίς να του κοστίσει την αμεσότητα του μεζεδοπωλείου. Από τα ορεκτικά ξεχωρίζουν το ταμπουλέ με μαύρες φακές, οι signature κολοκυθοκεφτέδες και οι τηγανιές της (κοτόπουλο, χοιρινή, συκώτι και η τελευταία προσθήκη με σουτζούκι και μανιτάρια). Δεν λέμε όχι στο κοτόπουλο χαρακίρι και το χοιρινό κοντοσουβλάκι που έρχονται κρεμασμένα σε μεταλλική σούβλα, τη φιλεταρισμένη τσιπούρα σχάρας με χόρτα αλλά και τα σκιουφιχτά με χοιρινά φιλετάκια. Πιάτα στη σχάρα και, βέβαια, εκλεκτά αποστάγματα και μια μεγάλη επιλογή από ελληνικές και ξένες μπίρες συμπληρώνουν τη συνταγή της επιτυχίας – εξ ου και σας συμβουλεύουμε να κάνετε κράτηση.
Tip: Ανοιχτά έως τη 1 π.μ. σας περιμένει και μετά το τέλος της παράστασης στα θέατρα της γειτονιάς. Μην παραλείψετε να ρωτήσετε για τα πιάτα ημέρας, τα οποία επιμελείται προσωπικά ο σεφ.
Δείτε περισσότερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας εδώ